Sorring har mange tilbud.

Sorring tilbyder...

Vi har talt med Lars Rohde, der bor i Sorring.
Læs med nedenfor og kontakt os, hvis du ønsker flere informationer om grundene på Savværksvej.

 

"Vores hovedgade snor sig gennem byens midte, hvor du finder mange af byens faciliteter. Dagli'Brugsen med benzintank og "apotek". Læge, dyrlæge og byens forsamlings- og kulturhus ligger også placeret ved hovedgaden. På Skolebakken, ikke langt fra hovedgaden ligger byens skole, som huser 192 elever op til 6. klassetrin og idrætsklubben med både boldbaner og café, er et travlt mødested blandt byens borgere. Overfor boldbanerne ligger det nye børnehus med en skøn stor legeplads, som er normeret til 36 vuggestuebørn og 100 børnehavebørn.

Vores kulturliv i Sorring blomstrer. Her er et væld af foreninger bl.a. en teaterforening, der hvert år giver byen gode og sjove oplevelser. Derudover åbner Landsbybær hver sommer op for selvpluk af de skønneste bær på de smukke marker ved Dybdalen. Her er der også mulighed for at nyde kaffen eller frokosten og den flotte udsigt.

Jeg synes Sorring er en moderne og velfungerende landsby, som indenfor korte afstande tilbyder alt, hvad man har brug for: Handel, kultur, skole, læge og sportsfaciliteter. Og så er det nemt at komme til de nærmeste storbyer som Aarhus og Silkeborg.

Men noget af det bedste Sorring har at tilbyde er en unik natur og plads til udfoldelse for alle aldre".

Landsbybær Sorring Landsbybær Sorring Landsbybær Sorring

Afstande

Indkøb: 550 m
Kulturhus: 580 m
Skole: 750 m
Institution: 1 km
Lægehus: 850 m
Sportshal: 980 m

Galten: 10 km
Hammel: 12 km
Ry: 15 km
Silkeborg: 15 km
Skanderborg: 20 km
Aarhus: 30 km

Silkeborg
Motor­vejen:
 5 km
E45: 18 km

Tegninger og illustrationer er vejledende. Der tages forbehold for ændringer.